Tog kake

 

Når datra mi fylte 3år, bestilte hun tog-kake. Så da var det bare å sette i gang å bake! Det var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd. Men det var heller ikke så lett som jeg hadde trodd hehe. For det vanskeligste startet når jeg skulle ha på fyllet. For jeg ville ha et ganske tykt lag med fyll. Så da var det bare å finne frem en kniv og en skje og smøre på. Resultatet var greit, og responsen var super!

Denne togkaken er laget av en langpannesjokoladekake. Så man kan jo egentlig bruke alle sjokoladekake oppskrifter. Den sjokoladekake oppskriften jeg brukte er mamma's suksess, i alle barnebursdager var det den kaken som ble ønsket av mine venninner.
Oppskriften finner du her.

Du trenger:
1 langpanne sjokoladekake (nedkjølt)
1 porsjon med fyll
1pk med oreo til hjul, eller noe annet rundt
Masse masse pynt som feks nonstop, geletopper, seigmen, strø....

  • Du skjerer langpannen i 4 like store deler, slik som bildet viser
  • Del to av de på midten, og de to andre som 2/3 av lengden, slik som bildet viser
  • Hvis du ønsker å ha et "hull" på vognene for å fylle oppi godteri, så skjær ut et rektangel på to av de 4 like store rektanglene.
  • Plasser delene oppå hverandre slik bildene viser, og skjør av kantene så toget blir rett.
  • Så er det bare å smøre på fyllet, og pynte toget etter eget ønske.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor på 27år, som er veldig glad i å bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for å lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til å lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjøper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. Så bloggen kan også brukes for å få feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv