Spaghetti ala Yvonne

Når jeg lager dette blir det ofte litt saus til overs, det setter jeg bare til siden også koker jeg opp pasta skruer eller sløyfer, varmer opp sausen og gir til barna som lunsj, eller kjapp middag en dag jeg ikke har tid til å forberede middag.

Du trenger:

500 g kjøttdeig
500 g spaghetti
1 boks tomater uten skall
1 boks tomatpure
Fersk bladpersille
Fersk koriander
1 løk
3-4 fedd hvitløk
4 sjampinjonger
1 potet
Salt
Karri
Kanel
Jeera
Garam masala
Paprika pulver
Olje

  • Varm olje i panna og fres hakket løk, hvitløk og salt. Ha i kjøttdeigen og krydder (ca 1-3 ts. smak til) bland og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt.
  • Hakk sjampinjongene og urtene (bladpersille og koriander (ca håndfull av hvær urte)). Ha i sjampinjongen, når den er stekt har du i urtene, da det surre litt i panna.
  • Tilsett tomatpure ca 1 boks og litt vann rør det inn og ha i boksen med tomatene, del opp tomatene og rør godt rundt. La det steke seg til spaghettien er ferdigkokt.
  • Ha olje i en teflongryte, på max varme, skjær potetene i biter og dekk bunnen med de. Bland spaghetti og kjøttblandingen sammen (ha i litt og litt kjøttblanding til du får "farget" all spaghettien)  og hell det over i gryta hvor potetene ligger, senk varmen, sett på lokk og la det ligge til potetene er ferdige.
  • Snu det opp ned og server =)
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor på 27år, som er veldig glad i å bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for å lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til å lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjøper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. Så bloggen kan også brukes for å få feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv