Spaghetti ala Yvonne

Nr jeg lager dette blir det ofte litt saus til overs, det setter jeg bare til siden ogs koker jeg opp pasta skruer eller slyfer, varmer opp sausen og gir til barna som lunsj, eller kjapp middag en dag jeg ikke har tid til forberede middag.

Du trenger:

500 g kjttdeig
500 g spaghetti
1 boks tomater uten skall
1 boks tomatpure
Fersk bladpersille
Fersk koriander
1 lk
3-4 fedd hvitlk
4 sjampinjonger
1 potet
Salt
Karri
Kanel
Jeera
Garam masala
Paprika pulver
Olje

  • Varm olje i panna ogfres hakket lk, hvitlk og salt. Ha i kjttdeigen og krydder (ca 1-3 ts. smak til) bland og stek til kjttdeigen er gjennomstekt.
  • Hakk sjampinjongene og urtene(bladpersille og koriander (ca hndfull av hvr urte)). Ha i sjampinjongen, nr den er stekt har du i urtene, da det surre litt i panna.
  • Tilsett tomatpure ca 1 boks og litt vann rr det inn og ha i boksen med tomatene, del opp tomatene og rr godt rundt. La det steke seg til spaghettien er ferdigkokt.
  • Ha olje i en teflongryte, p max varme,skjr potetene i biter og dekk bunnen med de. Bland spaghetti ogkjttblandingen sammen (ha i litt og littkjttblanding til du fr "farget"all spaghettien)og hell det over i gryta hvor potetene ligger, senk varmen, sett p lokk og la det ligge til potetene er ferdige.
  • Snu det opp ned og server =)
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor p 27r, som er veldig glad i bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. S bloggen kan ogs brukes for f feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv