Seifilet i tomat og karrisausNå som det nyeste familiemedlemet har blitt 2,5 uker, og kjelleren nesten er tømt for ting, etter vi ble rammet av "frida" og fikk kjelleren full av vann er det på tide å lage litt ordentlig mat her i huset. Så i dag prøvde jeg ut en ny oppskrift.

Oppskriften er for 4 porsjoner, og serveres med poteter eller ris.

Du trenger:
1 boks hele tomater
1 stor løk
1/2 bunt persille
2 hvitløkfedd
3 ss peanøttolje
600g seifilet
1ss karri
salt og pepper
1dl matlagings hvitvin

  • Varm 2ss olje i en panne. Hakk løken og fres den i panna. Ha i hakket persille, knuste hvitløksfedd og tomatene som du deler opp i små biter ha på salt og pepper, la det putre i 5min.
  • Strø salt og pepper på begge sidene til seifiletene, legg de oppå tomatsausen og strø over med karri, 1ss olje, hell på vinen og legg på lokk. La det putre i 10min eller til du ser fisken er stekt/kokt.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor på 27år, som er veldig glad i å bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for å lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til å lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjøper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. Så bloggen kan også brukes for å få feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv