Seifilet i tomat og karrisaus



N som det nyeste familiemedlemet har blitt 2,5 uker, og kjelleren nesten er tmt for ting, etter vi ble rammet av "frida" og fikk kjelleren full av vann er det p tide lage litt ordentlig mat her i huset. S i dag prvde jeg ut en ny oppskrift.

Oppskriften er for 4 porsjoner, og serveres med poteter eller ris.

Du trenger:
1 boks hele tomater
1 stor lk
1/2 bunt persille
2 hvitlkfedd
3 ss peanttolje
600g seifilet
1ss karri
salt og pepper
1dl matlagings hvitvin

  • Varm 2ss olje i en panne. Hakk lken og fres den i panna. Ha i hakket persille, knuste hvitlksfedd og tomatene som du deler opp i sm biter ha p salt og pepper, la det putre i 5min.
  • Str salt og pepper p begge sidene til seifiletene, legg de opp tomatsausen og str over med karri, 1ss olje, hell p vinen og legg p lokk. La det putre i 10min eller til du ser fisken er stekt/kokt.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor p 27r, som er veldig glad i bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. S bloggen kan ogs brukes for f feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv