Panert torsk


Ja, n er det fiskemaraton her hjemme! S da m det prves ut nye oppskrifter! Veldig kjapt og enkelt lage.
Serveres med sitronbter, forskjellige salat/urte blader. Eventuelt ris og poteter.

Du trenger:
1/2dl mel
2dl havregryn (eller knust havre)
2 egg
600g torskefileter
25g smr
1ss solsikkeolje
bladpersille
salt og svart pepper

  • Ha mel salt og pepper p en tallerken og bland det.
  • Ha havren p en tallerken, pisk egg i en dyp tallerken.
  • Paner torskefileten i mel, egg og havre. Fileten skal vre godt dekket.
  • Varm smr og olje i en stekepanne, legg i filetene og stek dem i 4-5min p hvr side, eller til de er gylene og gjennomstekte.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor p 27r, som er veldig glad i bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. S bloggen kan ogs brukes for f feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv