Panert torsk


Ja, nå er det fiskemaraton her hjemme! Så da må det prøves ut nye oppskrifter! Veldig kjapt og enkelt å lage.
Serveres med sitronbåter, forskjellige salat/urte blader. Eventuelt ris og poteter.

Du trenger:
1/2dl mel
2dl havregryn (eller knust havre)
2 egg
600g torskefileter
25g smør
1ss solsikkeolje
bladpersille
salt og svart pepper

  • Ha mel salt og pepper på en tallerken og bland det.
  • Ha havren på en tallerken, pisk egg i en dyp tallerken.
  • Paner torskefileten i mel, egg og havre. Fileten skal være godt dekket.
  • Varm smør og olje i en stekepanne, legg i filetene og stek dem i 4-5min på hvær side, eller til de er gylene og gjennomstekte.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor på 27år, som er veldig glad i å bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for å lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til å lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjøper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. Så bloggen kan også brukes for å få feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv