Pavlova

Vi spiser mye bær (og krem) for tia, så i anledning 17.mai måtte jeg prøve ny kake med bær og krem!
Kaken falt i smak og skal absolutt bakes igjen! Enkel var den også!

Du trenger:
Kakebunn:
6stk eggehvite
2ts hvitvinseddik
4dl sukker
1ts maismel
1ts vaniljesukker

Fyll:
5dl kremfløte
5dl vaniljekrem
bær, feks jordbær/blåbær/bringebær/rips/solbær ol.

* Forvarm stekeovnen til 250*C
* Visp eggehvite til hardt skum og tilsett eddik mens du visper. Så har du i litt etter litt av de resterende ingrediensene mens du visper til marengsen er blank og smidig.
* Ha marengsen utover bakepapiret. Senk varmen i ovnen til 100*C og sett marengsen på nederste rille. Stek i ca 1time, til marengsen er sprø på utsiden og myk inni.
* Avkjøl marengsen og ha den på et fat.

*Rett før servering så visper du kremfløte, vend inn vaniljekremen, ha det over marengsen og pynt med bær!

3 kommentarer

MariHalvorsen

20.05.2013 kl.08:07

NYDELIG kake! :)

marteslilleboble

20.05.2013 kl.10:23

Kjempefin kake! :D

Ya's Lille Blogg

22.05.2013 kl.19:49

Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor på 27år, som er veldig glad i å bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for å lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til å lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjøper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. Så bloggen kan også brukes for å få feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv