Pavlova

Vi spiser mye br (og krem) for tia, s i anledning 17.mai mtte jeg prve ny kake med br og krem!
Kaken falt i smak og skal absolutt bakes igjen! Enkel var den ogs!

Du trenger:
Kakebunn:
6stk eggehvite
2ts hvitvinseddik
4dl sukker
1ts maismel
1ts vaniljesukker

Fyll:
5dl kremflte
5dl vaniljekrem
br, feks jordbr/blbr/bringebr/rips/solbr ol.

* Forvarm stekeovnen til 250*C
* Visp eggehvite til hardt skum og tilsett eddik mens du visper. S har du i litt etter litt av de resterende ingrediensene mens du visper til marengsen er blank og smidig.
* Ha marengsen utover bakepapiret. Senk varmen i ovnen til 100*C og sett marengsen p nederste rille. Stek i ca 1time, til marengsen er spr p utsiden og myk inni.
* Avkjl marengsen og ha den p et fat.

*Rett fr servering s visper du kremflte, vend inn vaniljekremen, ha det over marengsen og pynt med br!

3 kommentarer

MariHalvorsen

20.05.2013 kl.08:07

NYDELIG kake! :)

marteslilleboble

20.05.2013 kl.10:23

Kjempefin kake! :D

Ya's Lille Blogg

22.05.2013 kl.19:49

Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor p 27r, som er veldig glad i bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. S bloggen kan ogs brukes for f feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv