Havregrøt med eple




Du trenger:
Havregryn
Vann
Eplejuice
Eple
Sukker
Salt
Kanel
Honning

  • Ha ønsket mengde havregryn i en gryte og fyll med vann til det er litt over havregryna, ha i litt salt.
  • Skru plata på middels varme og rør rundt. Når det begynner å tykne har du i litt sukker og rikelig med kanel.
  • Rør godt å ha i en skvett eplejuice.
  • Serveres med eplebiter kanel og honning over.
    SkS

2 kommentarer

Anita Søvold

19.01.2015 kl.20:10

Liker ikke varme epler, men det andre hørtes godt ut :D

Knut Eirik

18.02.2015 kl.14:58

Sunt og godt! :)

Skriv en ny kommentar

Ya's Lille Blogg

Ya's Lille Blogg

27, Oslo

Jeg er en 4-barns mor på 27år, som er veldig glad i å bake og lage mat. Derfor bestemte jeg meg for å lage enn blogg hvor jeg samler alle oppskrifter. Jeg kommer til å lage alt fra avanserte retter, til enkle retter hvor man kjøper de fleste av ingrediensene ferdige fra butikken. Så bloggen kan også brukes for å få feks. middagstips!

myTaste.no

Kategorier

Arkiv